Kuutamoilta 27.3.2024 klo 18-20

10.3.2024

Riihiladun kuutamoilta - elämyksiä ja yhdessäoloa! Riihilatu järjestää Ke 27.3.2024 klo 18 - 20 kaikille avoimen ja ilmaisen tapahtuman Riihimäen raviradalla, jossa pimenevässä täydenkuun illassa on mahdollista tutustua Riihiladun toimintaan, sekä kokeilla erilaisia liikuntavälineitä.Ohjelmaa myös perheen pienimmille!

Tapahtumassa on huomioitu myös perheen pienimmät, joille järjestämme Muumin kanssa suunnistusta. Lisäksi teemme lumiukkoja, joilla osallistumme Suomen Ladun ulkona kuin lumiukko- haasteeseen.Monipuolinen ohjelma koko perheelle!

Tapahtumassa on myös aikuisten mahdollista kokeilla erilaisia Riihiladun käytössä olevia ulkoliikuntavälineitä.Sään salliessa ohjelmassa on mm. seuraavaa:

- Hiihtoa (Huom! Omat välineet mukaan)

- Kävelyä omatoimisesti raviradalla

- Riihiladun lumikenkiä ja lumiliukukenkiä (lasten- ja aikuisten mallit)

- Riihiladun maastopyörät koeajettavissa:

- Aikuisten fatbike

- Lasten fatbike

- Maastopyöräilyn opastus ja neuvonta

- Pikku Myy on paikalla

- Yhdessä lumiukkojen tekemistä, jossa osallistumme Suomen Ladun #UlkonaKuinLumiukko kampanjaan

Muuta:

- Ilmainen sisäänpääsy

- Paikalla myös buffet: Tarjolla pientä maksua vastaan nokipannukahvit, mehua, makkaraa jne. Käteinen ja mobilepay käy maksusta.

- Auringon laskiessa toivomme kuuta taivaalle ja valaisemaan ja luomaan tunnelmaa pimenevään iltaan, jota myös ulkotulilla tehostamme. Tästä huolimatta mukaan kannattaa ottaa myös oma otsa- tai taskulamppu.